Çocuklar 23 Nisan'da Alanya Belediyesi ile güldü

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hacet Mahallesi’ndeki Balon Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yüzünü güldürdü.

Çocuklar 23 Nisan'da Alanya Belediyesi ile güldü
Aynı anda 40 çocuğun eğlenebileceği yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine kurulu parkta seanslar halinde eğlenme fırsatı bulan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şişme kaydırak, hayal dünyası, dev lunapark ve üçlü trambolin gibi oyun parkurlarında eğlenmenin ayrıcalığını tattılar. Çocukların velileri de Balon Park’ta oynayan ve hoş vakit geçiren çocukları adına mutlu olduklarını belirterek bu hizmeti sağlayan Alanya Belediyesi’ne ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Parktan çıkan çocuklara ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNİ SAĞLIYORUZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, “Belediyemizin düzenlediği tüm oyun alanları çocuklara, problem çözme yeteneği, keşfetme, hayal gücünü geliştirme ve araçlarla oynayarak yeni oyunlar geliştirme yönünde fırsatlar sunan bir şekilde tasarlanıyor. Parklarımızın sayılarını her geçen gün arttırarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83