Çorbacı iddialı: Şahin ile seçimi alırız

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in CHP adaylığı ile ilgili soruları yanıtladı.

Çorbacı iddialı: Şahin ile seçimi alırız
Yerel seçimler öncesinde partiler Alanya Belediyesi'ni kazanmak için toplum içinde sevilen ve sayılan, başarılı, halkın desteğini alacak güçlü adayların peşine düştü. Bu dogrultuda hareket ettiklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, "Şahin isminin partililer ve halk arasında büyük bir heyecana yol açtığını söyleyerek, "Şahin'le biz bu seçimi alırız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe örgütü yerel seçimlere iddialı girecek. Adayı belirmek için partinin tüm kesimleri ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, "Sayın Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Şahin"le ilçemize hizmet anlamında devamlı istişare halindeyiz. Bildiğiniz gibi son görüşmemiz oda binasında olmuştu. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etmiştik" dedi. 
ŞAHİN'İN ADAYLIĞINA SICAK BAKIYORUZ
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan Çorbacı, "Sayın Mehmet Şahin bize sıcak bakıyor. Biz de Başkan Şahin'in adaylığına sıcak bakıyoruz. Mehmet Şahin adı CHP'den duyulunca bir anda ağırlık oraya yöneldi. Hem partinin tabanında hem de halk arasında. Şahin isminin duyulmasının ardından Alanya çalkalandı. Bu doğrultuda önümüze bakacağız" dedi. ‘Mehmet Şahin'le yerel seçimi kazanır mısınız?’ sorusu üzerine ise Başkan Çorbacı, " Biz iddialıyız ve seçimi kazanırız. Bu yola kazanmak için çıkıyoruz." şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 09:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83