'COŞKUN İÇİN NUSAYBİN'İ MEZAR YAPACAĞIZ'

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu hayatını kaybeden Alanyalı şehidimiz Coşkun Nazilli'nin silah arkadaşları Nusaybin'den Alanya'ya seslendiler

'COŞKUN İÇİN NUSAYBİN'İ MEZAR YAPACAĞIZ'
Haber: Buse ÇALIK

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından haince saldırılarak, patlama gerçekleştirilmişti. Saldırıda ağır yaralanan Alanyalı Coşkun Nazilli, kaldırıldığı hastanede, şehit olmuştu. Alanyalı şehidimizin Nusaybin'deki silah arkadaşları, şehit cenazesi ile birlikte Alanya'ya gelip, şehidimizi son yolculuğuna uğurlamışlardı. Şehidimizin gözü yaşlı silah arkadaşları, Nazilli ailesine üzüntülerine bildirerek, 'Coşkun kardeşimizin kanı yerde kalmayacak, Başımız sağolsun' demişlerdi. Alanya Adres olarak şehidimiz Coşkun Nazilli'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.
Nusaybin'de görev yapan, şehidimizin silah arkadaşları,  'Senin için Nusaybin'i mezar etmek, boynumuzun borcu olsun kardeşim' yazılı fotoğraf paylaşarak, Alanya halkının ve Nazilli ailesinin içinin rahat olmasını, akan kanın intikamını alacaklarını dile getirdiler. 





Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83