'CUMHURBAŞKANIMIZ MORAL VERDİ'

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven dün Cumhurbaşkanlığı Küllliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın misafiriydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle yemeğinde Kaymakamları misafir etti, meslekleri ve Türkiye gündemi ile ilgili yol haritalarını çizdi.

'CUMHURBAŞKANIMIZ MORAL VERDİ'

 Hasan Tanrıseven Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki öğle yemeğinin ardından açıklamalarda bulundu:

banner111
''Cumhurbaşkanılığı Külliyesinde, Milletin Evinde, Kaymakamların teşrit etmesinden dolayı' teşekkür eden Sayın Cumhurbaşkanımız, yeni Türkiye’nin inşası sürecinde; Ülkedeki tüm kesimlerin görüşlerini, düşüncelerini, hissiyatlarını öğrenmek arzusunda olduklarını söyledi.
Kaymakamları ‘Vatandaşla doğrudan ve en etkin ilişki içinde bulunan, devletin adeta ete-kemiğe bürünmüş, somutlaşmış timsali olan kamu görevlileri’ olarak tanımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaymakamlığın sadece mesai saatleri içinde yapılan bir meslek olmadığını hatırlattı ve şu tavsiyelere bulundu: “Sizler, kolay ve çok olan ‘mazeret kapısı’ yerine, zor olan ‘çözüm kapısını’ zorlamalısınız. Elbette hukuktan, meşruiyetten ödün vermeyeceksiniz. Ama bu demek değil ki, önünüze çıkan sorunlar ve zorluklar karşısında eliniz-kolunuz bağlı oturacaksınız. Asla… Ya bir yol bulacaksınız, ya bir yol yapacaksınız. Kendini ‘mevzuat hazretlerine mürit yazdıran’ kaymakamın belki başı ağrımaz, ama eseri de olmaz. Ben ilçelerimizde mazeret değil eser üreten kaymakamlar görmek istiyorum. Madem, bulunduğunuz yerde devleti temsil gibi şerefli bir sorumluluk üstlendiniz, öyleyse bunun hakkını vermek mecburiyetindesiniz.''

CUMHURBAŞKANIMIZ ALANYA’YA SELAM GÖNDERDİ

Kapsamlı bir konuşma yapan Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Görev yaptığınız ilçelerinize en kalbi selamlarımı, sevgi ve saygılarımı iletin' dedi. 


SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KAYMAKAMLARA BİÇTİĞİ MİSYON

Kaymakamlara hitaben, ''Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Yeni anayasa konusundaki görüşlerinizi, düşüncelerinizi ortaya koymanız, sistematik olarak bir araya getirmenizde büyük fayda var” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını, kaymakamlara görev yaptıkları il ve ilçelerdeki çalışmalarında başarılar dileyerek tamamladı.
Sayın Cumhurbaşkanımız, bu kabul ile Devletimizin taşradaki temsilcileri Kaymakamlara verdiği önemi, biçtiği misyonu bir kez daha gösterdi.
Cumhurbaşkanınızın, kaymakamların nasıl idarecilik yapması gerektiği şeklindeki mesajlarını dinlerken, hali hazırda Sayın Cumhurbaşkanımızın yol gösterdiği şekilde görev yapıyor olmaktan dolayı mutlu oldum. Sayın Cumhurbaşkanımızın tavsiyeleri yolumuzu aydınlattı ve en üst düzeyde moral verdi. Bizler de azami bir çaba ve azimle Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühüne layık bir şekilde Devletimize ve Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'' dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83