Daha yeşil bir Alanya için

Çevreci kent Alanya olgusuna sahip çıkan Alanya Belediyesi, yeşil alanların çoğaltılması amacıyla 2 farklı organizasyonda fidan dikim etkinliğine katıldı.

Daha yeşil bir Alanya için
Kent planlamasında ve hizmetlerinde yeşil alanları ön planda tutan Alanya Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından oluşturulan, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi iş birliği ile şehirde yürütülen “Eko Okullar Programı” kapsamında Hacıkura İlkokulu’nda Eko Okul grubu ile “Bitki Dikim Etkinliği” gerçekleştirdi. Ayrıca Alanya Belediyesi Eko Okul Programı çalışmaları kapsamında Alanya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Fidan Dikim Töreni”ne 20 okul ile katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

“ÇEVRECİ FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Orman Haftası’nın önemine ilişkin öğrenciler ile sohbet gerçekleştiren Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş yaptığı açıklamada; “Çevrenin korunması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması hedefiyle Eko Okullar ve Mavi Bayraklı çevreye duyarlı otellerin birlikte yürüteceği çalışmaların ilki olan bu fidan dikim etkinliği gibi çevreci projelerimiz edecek.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83