Davutoğlu Alanyalıların şikayetini duyunca telefona sarıldı

Geçtiğimiz günlerde Alanya'ya gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Hadim-Taşkent-Alanya yolunun sorulması üzerine telefona sarılarak Ulaştırma Bakanı ile görüştü.

Davutoğlu Alanyalıların şikayetini duyunca telefona sarıldı
Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda eski Başbakan Ahmet Davutoğlu önce memleketi Hadim ve Taşkent'e ardından Alanya'nın Gevne Yaylası, Beyreli Mahallesi'ne gelmiş vatandaşlar ve dostları ile buluşmuştu. 
Gevne Yaylası'nda aile dostları olan Sami Kiriş, Fevzi Kiriş ve Çavuşoğlu lakaplı Nazif Yüksel gibi dostlarıyla buluşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hem arkadaşlarının bayramını kutladı hemde sohbet etti, misafirleri oldu. 

Hadim-Taşkent ve Alanya arasında yapımı devam eden ve tamamlanmasının ardından Konya ile Alanya arasındaki mesafenin 2 saate ineceği yol için çalışmalar bilindiği üzere Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığı döneminde başlamıştı. Davutoğlu'nun büyük önem verdiği bu projedeki çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların yavaşladığını ve bir süredir durduğunu söyleyen vatandaşlar Davutoğlu'na bu durumu aktardılar. 

Ahmet Davutoğlu yolla ilgili son gelişmeleri öğrenmek için anında telefonuna sarılarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı aradı. Ahmet Arslan'la bir görüşme yapan Davutoğlu, yolun son durumu hakkında bilgi aldı. Bakan Arslan, yolla ilgili yeni bir ihale yapıldığını ve bayramın hemen arkasından çalışmaların büyük bir süratle devam edeceğini Davutoğlu'na aktardı. Davutoğlu dostlarına yolun en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi. 

Vatandaşlar Davutoğlu'nun konuya olan ilgisi nedeniyle kendisine teşekkür ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83