Demir'den "Küflü Ekmek" açıklaması

ALESO Başkanı Nuri Demir, ekmek zammıyla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Demir'den "Küflü Ekmek" açıklaması
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir'in açıklaması şöyle: 

"Tüm üyelerimize ve halkımıza duyurulur...

Çok saygıdeğer dostlarım dün akşam fırıncı arkadaşlarımızın zam isteği ile ilgili açıklamalarımızda konuştuğum ve benim bahsettiğim konu dışında konunun istemediğim yerlere çarpıtılması beni son derece üzmüştür.

Yaklaşık 2 ay öncesinde yine fırıncı arkadaşların zam isteğine karşı basından da okuduğunuz üzere o zaman dolar ve dövizin durumu değişmemişti ve ben halkımızı da düşünelim zam uygun değil demiştim. Fakat son zamanlarda gelen zamlardan sonra esnafımızın yaşadığı sıkıntılardan sonra bu zammı hakettiklerini düşündüğümüzü belirttik.

Cümlede kurduğum küflü ekmek ve çöpten ekmek kelimelerini Allah yokluğunu göstermesin o zor günleri görmeyelim anlamında söylemek istediğim cümleyi halkın önüne farklı şekilde çarpıtan kişileri esefle kınıyorum. Bizi senelerdir tanıyan seven  dostlarımız bizim nasıl bir kişilikte olduğumuzu bilir ve bizden zaten şüphe duymazlar. . Görevini yapan ve haber niteliği taşıyıp haber yapan gazeteci ve televizyoncu arkadaşlara saygım ve sevgim daimidir. . Fakat odamızı menfaatleri üzerine kullanmaya çalışıp fırsat vermediğimiz  şahıslar aklı sıra kendilerine gazeteci diye lanse eden ve hakkımda terbiyesiz cümleler kuran o şahısları da Allaha havale ediyorum..Dün akşam engelli bir kardeşimiz için yapılan yardım gecesine Nuri Demir göbek atmaya gitti diye yazı yazan Ahlak yoksunu şahısı da Allaha havale ediyorum..Tüm dostlarıma son sözlerim Allah bizleri hiç bir zaman bir lokma ekmeğe muhtaç etmesin." 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 21:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83