Demir'den Yanar'a sert tepki

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, kendisine yönelik eleştirilerde bulunan eski başkan vekili olan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yanar'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi

Demir'den Yanar'a sert tepki
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, eski başkan vekili olan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yanar'a sosyal medya hesabından sert yanıt verdi. 
Demir, Yanar'ın kendisine yönelik eleştirleri karşısında şunları söyledi: "Biraz önce İnternet sitesinin birisinde çıkan haber de eski başkanvekilimiz şu anda Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Yanar'ın vermiş olduğu sözlü beyaanat karşısında bu açıklamayı yapma gereği duydum. 

"ONUN İÇİN ARKADAŞLARIMIN KALBİNİ KIRDIM"

5 senedir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığım sürecinde daha 2 ay öncesine kadar başkanvekilim olarak görev yapan şahıs önceki dönemde ekibimden ayrılan 8 adet arkadaş ile tartışma yaşamış ve ekibimizin dağılmasında herkesin bana aktardığı başrolü oynamıştır. Her daim arkasında durduğum şahıs yüzünden diğer dönem kalbini kırdığım tüm arkadaşlar bana umarım haklarını helal ederler. Bu dönem başlanğıcında seçim olduktan iki ay sonra yeni yönetim kurulu ile de sorun yaşayan bu şahıs için yanıma gelen yönetim kurulu arkadaşlarım görevden alınmaması durumunda bu işi bırakacaklarını belirtmişlerdir. Hepsinin yeri bellidir inanmak istemeyenler sorabilirler. 

"OY VERDİM"

Ben oyumu başkanvekilliği oylamasında dahi bu arkadaşa verdim ama çoğunluk istemedi. Kendisini 3 ay boyunca herkesle iyi olması için uyardım fakat herkesi kırarak herşeyi ben biliyorum diyerek benim yol arkadaşlarımı küstürmeye çalışmıştır. İlk dönem düştüğümüz hataya bu dönem düşmeyerek bu şahsı görevden alıp asıl niyetini bana gösteren yönetim kurulu arkadaşlarıma hepinizin huzurunda çok teşekkür ederim.

" BEN ARACI KENDİME DEĞİL ODAYA ALDIM"

Görevden alındığı günden bu yana şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın aldığı kararları farklı yönlere çekerek eleştirip iftira atmaya çalışan şahıs yüzünden tüm dostlarımız üzülmekte, toplantı salonunda konuşulanlar ve alınan kararlar tamamen yönetim kurulunun kararlarıdır. Birinci araç kararında 21 yıllık makam aracını ki bu devirde bana 21 senelik bir araca binen kişi gösterin masrafı bize daha pahalıya geliyordu. Aldığımız yeni aracımız bizlere de uygun fiyata gelmiştir sattığımız eski aracımızı da yüksek fiyattan elden çıkardık. Herkes 100 bin tl'lik makam aracı diye haberler yaptı. Peki soruyorum sevgili dostlar şu anda en kötü 2017 aracın fiyatı nedir? 26 bin tl'yede eski aracımızı sattık. Ortalama 75 bin tl harcayarak odamıza 2017 model bir araç kazandırdık. Bakın arkadaşlar bu araba Nuri Demir'in değil Odamızındır. Sanki Nuri Demir aracı kendi üstüne aldı. Makamlar mevkiler gelip gecici o araç senelerce 


"AHMET YANAR'IN İMZASI VARDIR"

hizmet edecek. Bu bahsettiğimiz şahıs audi marka istedi diye ortalığı ayağa kaldırdı. Peki soruyorum sizlere herşeyi imzalı belgeli araç Ahmet Yanar görevden alınmadan önce kararı alınmış olup imzası vardır. Araç alacağımız zaman piyasası düzgün bize uygun bir araç bulalım diye hesap yapıldı audi Mercedes BMW Vs araç isimleri elbette konusulmus olup Honda marka araç uygun görülüp alınmıştır. Ama audi alınacak illa audi olacak sözleri tamamen iftira ve yalandır. Fakat bu konuyu gündeme taşımak ve sanki kendisi araba konusu yüzünden görevden alındı diye yalan atarak gündeme taşımak yakıştı mı? Karar sizlerin.


"650 ESNAFIMIZA MUHASEBE HİZMETİ VERMEKTEYİZ"

Gelelim bugün Ki araç konusuna. Hizmet aracı. Bizim odamızda ortalama 650 adet esnafımıza muhasebe hizmeti vermekteyiz. Bu esnaflarımız senede 1 defa beyanname verirken artık senede 4 defa beyanname verecekler. Fiş, beyanname, aidat, evrak eksikleri için ayda 4 gün beldelerde sabit bir yerde araç dursa esnafımıza hizmet verse suç mu? 4200 esnafımız evrak alımında hizmetten yararlanacaklardır. Bizler sanki sadece aidat toplamak için araç alıyormuşuz gibi gündeme getirmek terbiyesizliktir. Ayrıca alacağımız araba arka kasasına pc, yazıcı, evrak vs. ihtiyaçların sığabileceği uygun bir panelvan araç istediğimizi görüştük. Bu aracı kullanmak için bir tanıdığımı işe alacakmışım. Odamızda genel sekreterimiz hariç 2 tane daha erkek personelimiz olup araç için ekstra eleman alımı yapılmayacaktır. Toplantı salonunda istemediğini belirtti bizlerde kararına saygı duyduk. Fakat bizim amacımız dışında durmadan gazetelere demeç vererek bizleri kötüleme amacına giren arkadaşım madem ki Nuri Demir ve ekibi bu kadar kötü sen hala kötü insanlarla neden bir aradaşın. 

"YANLIŞ YOLDA OLDUĞUNU GÖRMEMEK MÜMKÜN MÜ"

Diyeceksin ki doğru işler yaptırmak için diyeceksin o zaman bende diyim 11 kişilik yönetim kurulundan yanında olan komşun hariç diğer 9 kişi kararları onaylıyorsa bu şahsın ne kadar yanlış bir yolda olduğunu görmemek mümkün mü? 14 asil 14 yedek olmak üzere 28 kişilik kocaman bir aileyiz iki kişi hariç 26 tane arkadaşım tüm olaylara şahit olup suçum varsa açık açık beyan edebilirler. Ben burada dimdik yönetim kurulum ve esnafımın yanındayım. Tüm esnaf arkadaşlarıma karşı her zaman şeffaf olmaya çalıştım olanları da olduğu gibi aktardım. Demekki arkadaşlar 5 sene başkanvekili olarak yanımda Ahmet Yanar görev yaparken ben hiç hata yapmamışım yönetimdeki arkadaslar bu şahsı görevden alınca ben 2 ayda neler yapıyormuşum. Herkese saygı ve sevgilerimle.. Bu konularla gündeme geldiğimiz için tüm dost ve esnaflarımızdan ayrıca özür dilerim."



Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83