Demir: "Sözlerim çarpıtıldı"

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demir, ekmek zammı ile ilgili kullandığı ifadelerin bazı çevrelerce çarpıtıldığını açıkladı

Demir: "Sözlerim çarpıtıldı"

Alanya Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nuri Demir, ekmek zammı ile ilgili yaptığı açıklamaların bazı çevreler tarafından çarpıtılarak kamuoyuna lansedildiğini açıkladı.
Bu konunun kendisini son derece üzdüğünü belirten Demir yayınladığı basın açıklamasında şunlara yer verdi: "Geçtiğimiz günlerde fırıncı esnafımız ile beraber odamızda yapmış olduğumuz basın açıklamasının ardından bazı basın kuruluşlarında şahsıma yönelik 'halkı tehdit etti' ,'halka küflü ekmek yiyin' dedi ve 'çöpten ekmek yeriz' şeklinde kullanılan ifadelere çok üzüldüğümü belirtmrk isterim.

Şahsım 5 senedir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Baskanlığı yapmakta olup yaklasık 50 senelikte esnafım.
Açıklamamda dikkat ederseniz herseye zam geldiğini ve Tarım Bakanlığı, Ticaret İl Başkanlığının gerekeni yapması gerektiğini, esnafımızın zor durumda olduğunu belirtmiştim. Zaten esnaf odası olarak bizlerin kendi başımıza zam yapma gibi bir imkanımız olmadığı bilincindeyiz. Konuşmamda benim yanlış anlaşıldığım konu ise 'halka küflü ekmek yeriz' ve 'çöpten ekmek toplarız' şeklindeki cümleleri istem dışı söyledim. Ancak bu cümleler çarpıtılarak farklı şekilde lansedilmiştir.

Dünyanın bir çok ülkesinde insanların bir lokma ekmeğe muhtaç olduğu şu zamanda bizlerin yediğimiz bir lokma ekmeğin kıymetini bilmemiz gerektiğini ve halimize şükür etmemiz gerektiğini ifade etmek istemiştim. Fakat bu konunun farklı şekilde anlaşılması beni derinden üzmüş olup bu konu ile ilgili halkımızın yanlış anlamasından dolayı tüm halkımızdan özür diler yapılan yanlış anlaşılmanın bir an önce açıklığa kavuşmasını temenni ederim."
 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83