Demirağ'dan yeni dönem mesajı

Demirağ'dan yeni dönem mesajı
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı, Özel Eğitim Öğretmeni Muhammet Mustafa Demirağ basın açıklamasıyla tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemini kutladı.
Demirağ açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi.
“ İnandığımız değerlerin hepsinin temeli eğitimden geçer. Bizler ki ilk emri “Oku” diye zikredilen bir dinin temsilcileri, 1500 yıl önceki tebliğleri bugün dahi öğrenilen bir peygamberin ümmetiyiz.
Bu açıdan baktığımızda İslâm dininin karakteri eğitimden geçer.
Bilge Tonyukuk’a, Orhun Yazıtları’na baktığımızda Türklük’ün temeli eğitimden geçer. Bu yüzden Türk Gençliği her zaman öğrenmeye açık olmalı, her zaman öğrenci kalabilmelidir.
2019-2020 eğitim öğretim döneminde, yarının müreffeh Türkiyesi’nin mimarları olacak geleceğimizin teminatı öğrencilerimize başarılar diliyor, öğretmenlik mesleğini icra eden kıymetli meslektaşlarıma da Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.
Biz öğretmenler olarak, Türkiye’nin elli yılına etki edecek, değiştirecek bu nesilden sorumluyuz. Bu sorumluluğun vebalini hem bu dünyada hem de ahirette taşıyacağız. Bu bilinçle yetiştireceğimiz nesil, baş öğretmenimiz Atatürk’ün de dediği gibi “bizlerin eseri olacaktır”
Bu yüzden yetiştireceğimiz nesli, millî şuur ve bilinçle yetiştirmemiz gerekir.” Dedi.
Ayrıca Demirağ, yeni eğitim öğretim döneminde de Alanya Ülkü Ocakları olarak çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyerek,
“Ocağımızda geleneksel hale gelen haftalık seminerlerimiz dışında, üniversiteye hazırlanan gençlerimize yönelik ocak eğitimlerimiz, yabancı dile yönelik eğitimlerimiz verilecektir.
Ayrıca, sayın genel başkanımızın da ifade ettiği üzere “okullarda coğrafya öğretilir fakat Türksüz coğrafyanın azap olduğu öğretilmez” biz de bu tamamlayıcı ve bütünleştirici bilinci öğretmeye talibiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83