Demirtaş Kültür Merkezi açılıyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Demirtaş ve doğuda 22 mahalleye hizmet verecek dev projesi olan Demirtaş Kültür Merkezi, yarın büyük bir törenle açılıyor.

Demirtaş Kültür Merkezi açılıyor
Alanya Belediyesi’nin yaklaşık 6 milyon TL’lik bir yatırımla Demirtaş Mahallesi’ne yaptırdığı 1000 kişilik Demirtaş Kültür Merkezi, 24 Mart Cumartesi (yarın) saat 14.00’te düzenlenecek törenle resmi açılışını gerçekleştirecek. Doğu mahallerinin en büyük sosyal tesisi olan bu dev yatırımın açılışına Belediye Başkanı Yücel, vatandaşları davet etti.

BÖLGENİN TÜM SOSYAL İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK SON DERECE MODERN BİR MERKEZ

Bölge halkının tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği Demirtaş Kültür Merkezi’nde nikah salonu, damat- gelin odası, fuaye, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonları ve kütüphane de mevcut. Engelli kullanımına uygun olarak tasarlanan merkezin kapalı alanı 1000 kişilik kapasiteye sahip. Gelenek ve göreneklerin yaşatılabileceği çok amaçlı salonlarda ayrıca toplantı, kongre, seminer gibi çeşitli sosyal aktivitelerde düzenlenebilecek.

10 BİNİN ÜZERİNDE KİTAP BULUNUYOR

İçinde çok büyük bir kütüphane ve bilgisayar odasının da yeraldığı Demirtaş Kültür Merkezi’nde bulunan 10 binin üzerindeki kitap, açılışın ardından öğrencilerin ve bölge halkının hizmetine sunulacak. Ayrıca yaz aylarında merkezin bahçesinde bulunan açık kütüphaneden de faydalanılabilecek.

BAŞKAN YÜCEL’DEN BÜYÜK AÇILIŞA DAVET

Büyük Alanya’ya büyük projeler kazandırmaya devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Vatandaşlarımızı, geçtiğimiz Temmuz ayında temelini hep birlikte attığımız Kültür Merkezinin, açılışını da hep birlikte yapmaya davet ediyorum” dedi.

Merkezli ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkan Yücel, merkezin çok amaçlı kullanıma uygun dev bir sosyal tesis olduğunu söyledi. 

Başkan Yücel; “Bölgeye, Demirtaş’la birlikte 23 mahallenin yararlanabileceği son derece modern bir merkez kazandırdık. Her türlü detayı düşündük, bu merkezde ayrıca toplantı salonu, kültürel faaliyetler için alanlar ve kütüphane de bulunuyor. Merkezimiz iç tefrişatı, çevre düzenlemesi, sosyal donatı alanlarıyla birlikte 6 milyon TL’ye mal oldu. Cumartesi günü tüm vatandaşlarımızın katılımıyla yapacağımız açılış töreniyle halkımızın hizmetine sunacağız. Tüm halkımızı açılışa davet ediyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83