Deprem Alanya'yı da sarstı

Türkiye geceyarısı Ege'den gelen son dakika haberiyle sarsıldı. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan 6.3 büyüklüğündeki deprem, başta Muğla'nın Bodrum ilçesi olmak üzere bir çok yerde de oldukça şiddetli hissedildi. Alanya'da da deprem hissedildi.

Deprem Alanya'yı da sarstı
AFAD'ın 6.3 büyüklüğünde olduğunu açıkladığı deprem sonrası vatandaşlar büyük panik yaşarken, bazı insanlar tatillerini iptal ederek yaşadıkları şehirlere geri dönmek üzere yola çıktılar. Sarsıntının merkez üssü Yunanistan'ın Kos adasında ise birisi Türk 2 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Depremin yaklaşık 3-4 atom bombası gücünde olduğunu belirten Prof. Dr. Ercan ise "Bu depremin ana deprem olduğu, ardından daha büyük bir depremin gelmesinin şaşırtıcı olacağı kanısındayım. Artçı depremler gün boyu, ayrıca gelecek 3 hafta yoğun olarak sürecektir. Bunların büyüklükleri 5.2'ye dek varabilir" diye konuştu.

ALANYA'DA PANİK

Derinliği çok olmadığı için oldukça şiddetli hissedilen deprem Alanya'yı da sarstı. Alanya'da hafifi bir şekilde sallandı. Depremi farkeden bazı vatandaşlar büyük panilk yaşayarak evlerinden çıktılar. Alanya'da herhangi bir can ya da mal kaybı olmadığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83