Dere'den yeni yıl mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Dere'den yeni yıl mesajı
2018’de esnaf ve sanatkarlarımızı daha güzel ve umutlu günlerin beklediğini vurgulayan AESOB Başkanı Dere, “Geçtiğimiz yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. Geride bıraktığımız 2016 ve 2017 yıllarında, gerek içerde gerekse dışarıda milletimizin geleceğini karartma hedefinde olanlara boyun eğmeyeceğimizi gösterdik. Aynı kararlılıkla, 2018 yılının teşvik ve desteklemelerle, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sardığımız, geleceğe umutla baktığımız bir yıl olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“Kepenkler Ardına Kadar Açık”
Yeni yılda esnaf ve sanatkarların, Antalya’nın, ülkenin geleceği için, yeni başarılara ulaşmak için, birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten AESOB Başkanı Dere, “Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, alışverişlerini esnaflarımızdan yaparak evlerine ekmek götürmelerine vesile olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.  Antalya’da 75 oda ve 75 bin esnafımızın bağlı olduğu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak, 2018’in tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83