Dere, iftarda Yücel'e övgüler yağdırdı

Alanya ve Gazipalı oda başkanları iftarda buluşturan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Ben göreve geldiğimden beri Alanya Belediye Başkanı olarak her zaman yanımızda oldu. Esnafın her zaman kazancını arttırması için elinden geleni yaptı. Alanya esnafı için durmadan çalışan birisi. Ne zaman arasak telefonlarımızı cevapsız bırakmadı" dedi.

Dere, iftarda Yücel'e övgüler yağdırdı

 AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Oba Göl Piknik’te düzenlediği iftar yoğun ilgi gördü. 

banner111
Alanya ve Gazipaşa ilçelerine yönelik düzenlenen geleneksel iftar programına beklenildiği gibi yoğun bir katılım oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Muharrem Kaya, Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Birlik Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri, Oda ve Kooperatif Başkanları, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter, esnaf ve sanatkarın katılımlarıyla gerçekleşen iftar katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. 


'YÜCEL HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU'

AESOB Başkanı Adlıhan Dere iftar sonrası yaptığı açıklamaya, Josef Sural ve Irak sınırında şehir düşen Zekeriya Zencirli'ye rahmet dileyerek başladı. Dere, "Alanya Adem Murat Yücel gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Ben göreve geldiğimden beri Alanya Belediye Başkanı olarak her zaman yanımızda oldu. Esnafın her zaman kazancını arttırması için elinden geleni yaptı. Alanya esnafı için durmadan çalışan birisi. Ne zaman arasak telefonlarımızı cevapsız bırakmadı" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen iftar programı hoş sohbetler eşliğinde son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83