'Devlet Hastanesinde hastalar kapıda kalıyor'

Yeni yerine taşınan Alanya Devlet Hastanesi'nde ticari taksilerin içeri alınmaması ve hastaların kapıda indirilmesine Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya tepki gösterdi.

'Devlet Hastanesinde hastalar kapıda kalıyor'
Konuyla ilgili Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya'nın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Yeni yerine taşınan Alanya Devlet Hastanesi'nde güvenlikler kraldan çok kralcı gibi davranarak ticari taksileri kapıdan içeri almamaktadırlar.

Taksici üyelerimizden Devlet Hastanesi giriş kapısındaki güvenliğin, hastaneye götürdükleri hastalarını ve müşterilerini ticari araçların hastane bahçesine girmelerinin ve hastane bahçesine park yapmalarının yasak olduğu gerekçesiyle içeri almadığı ve vatandaşların mağdur olduğu ile ilgili şikayetler almaktayız. Yasağın ne amaçla uygulandığı bilinmemekte ve bu konuda bir açıklama yapılmamaktadır.

Son günlerde taksici üyelerimizin devlet hastanesine götürdükleri hastaları ticari araçların hastane bahçesindeki parka alınmadığı ve müşteriyi kapıda indirmek zorunda kaldıkları ile ilgili şikayetler almaktayız. Vatandaşlarımız bu uygulama ile mağdur duruma düşmektedir. Tüm araçlar hastane bahçesi içersine girebilirken ticari taksilere yönelik bu uygulamaya bir anlam veremiyoruz. Taksinin içindeki hasta kendiside olabilir müşterisi de. Kapıdan hastane kapısına kadar bir hasta yürütülemez. Uygulamanın amacı nedir bilinmemekte. Ancak ne sebeple olursa olsun bir ticari taksinin hastane ana kapısından içeri alınmaması ve içerdeki parka park ettirilmemesi yanlış bir uygulamadır. Yetkililerin bu konuda acil olarak bir düzenleme yapmasını istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83