Dim: AGC Başkanlığına aday olmayacağım

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) , bugün yaptığı yönetim kurulu toplantısında yapılacak olan genel kurulun tarihini belirledi. Mevcut başkan Dim, aday olmayacağını ve aday olacak olan meslektaşlarını destekleyeceğini söyledi.

Dim: AGC Başkanlığına aday olmayacağım

 AGC Yönetim Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerinin tamamının yer aldığı toplantıda mevcut başkan Mehmet Ali Dim, yeniden AGC başkanlığına aday olmayacağını, gençlerin önünü açarak aday olacak meslektaşlarını destekleyeceğini bildirdi.

“TEK  ADAY GAYE COŞKUN"

Kanal A’nın Haber Editörü ve Haberin Manşeti programının sunucusu, AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun 15 Aralık Cumartesi yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olacağını açıkladı.  27 yıldır Alanya basınının tanınan isimlerinden Gaye Coşkun, adaylığını açıkladığı mesajda “27 yıllık mesleki deneyimim ve 12 yıllık AGC Başkan Yardımcılığı tecrübemle başkanlığa aday oldum. AGC Yönetim Kurulu ve üyelerimizin verdiği güç, kurumlarımızın da desteği ile birlik berberlik içindekongremizi yapacağımıza inanıyorum. Saygılarımla” dedi.

"BAŞKANLIĞI AYNI ZAMANDA MESLEKTE TALEBEM OLAN GAYE COŞKUN'A BIRAKMAKTAN ONUR DUYACAĞIM"

15 yıllık cemiyet başkanlığında başarılı işlere imza atan Mehmet Ali Dim, Coşkun'un adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. 1996-1999 ve 2006-2018 yılları arasında yaptığı Alanya Gazetecilik Cemiyeti Başkanlığı'nda misyonunu doldurduğuna inandığını belirten Dim, şunları söyledi: "Değerli meslektaşlarım;  1996-1999 ve 2006-2018 yıllarında yaklaşık 15 yıl başkanlığını yapmaktan onur duyduğum cemiyetimizde misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Sizlere hizmet etmek büyük bir zevkti.  Cemiyetin nereden nereye geldiğinin en yakın şahidi sizlersiniz. Bu başarıda benimle birlikte görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerimizin ve bize güvenen siz üyelerimizin büyük payı var. Hepinize minnettarım. Şükranlarımı sunarım. Hizmet çıtasının daha da yükseleceği inancıyla görevimi; gönül huzuru içinde, dört dönem başkan yardımcılığımı başarıyla yapan ve meslekte de talebem olmasından gurur duyduğum Gaye Coskun'a devretmenin onurunu yaşayacağım. Birlik beraberlik içinde ve ortak irade ile bunu başaracağımıza ve her daim kendisine destek olacağımıza inanıyorum. Helalleşebilmek adına genel kurulumuza katılımınızı istirham eder, hepinize sevgi ve selamlarımı sunarım."

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83