'Dim Alacami'nin sesini duyuracağız'

'Dim Alacami'nin sesini duyuracağız'

'Dim Alacami'nin sesini duyuracağız'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, hafta sonu Dim Alacami Mahallesi'ne ziyarette bulundu. 7 yıl aranın ardından mahalleye yapılması plananan ikinci HES projesine ilişkin mahalle halkı ile bir araya gelen Türkdoğan, projenin hayata geçmesiyle birlikte bölgenin ciddi zarar göreceğini vurguladı. 

'HAYATIN KAYNAĞINI ETKİLEMELERİNE İZİN VERMEYİZ'

Dim Alacami Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların haklı taleplerinde yanlarında olduklarını söyleyen Türkdoğan, "Dim Alacami Mahallemize yapılması gündemde olan HES ile alakalı dertlerini dinledik. Hislerine tercüman olduk. Halihazırda zaten köyümüzün girişinde bir santral var. Bir tane daha HES yapılmasının uygun olmadığının kanaatindeyiz. HES'ler hepimizin bildiği gibi akarsu havzasındaki doğal yaşamı olumsuz olarak etkiliyor. Biz bunun farkındayız. Haklı taleplerinin yanındayız. Bizde mahallemize HES yapılmasını istemiyoruz. İlla bir enerji yatırımı yapılacaksa her sabah doğudan bir güneş doğuyor üzerimize. GES'le enerji üretilebilir, rüzgar enerji santralleri ile enerji üretilebilir. Ama hayatın kaynağı olan su ve akarsu havzalarımızı etkileyecek bu tip enerji yatırımlarının ve projelerinin önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Halkı talepleri önümüzdeki günlerde gerek MHP İl Başkanlığına, milletvekillerimize, genel merkezimize ileteceğiz. Ve sizin sesinizi her platformda duyuracağız" dedi. 

KÖPRÜYÜ BOYADI

Dim Alacami Mahallesi'ndeki ziyaretlerinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından 1995 yılında yaptırılan Bozkurt Köprüsü'nü de inceleyen Türkdoğan, yıpranan köprü demirlerini kendi elleriyle boyadı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 18:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83