DİM VADİSİNDE MUTLU SON

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Alan Ekipleri İmamlı Mahallesi’nin ardından Dim Vadisi’ndeki mahallelerin kullandığı 6,5 kilometrelik yolu asfaltladı.

DİM VADİSİNDE MUTLU SON
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Ekipleri, Alanya’da asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, İmamlı Mahallesi’nin ardından Dim Vadisi’nde toplam 9 kilometreden oluşan gurup yolunda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Alt yapısı geçen yıl hazırlanan Dim Alacami, Bucak, Taşbaşı ve Öteköy mahallelerinin kullandığı 9 kilometrelik yolun 2,5 kilometrelik kısmı geçen yıl, kalan 6,5 kilometrelik bölümü ise hafta sonu asfaltlanarak kullanıma açıldı.
 
MUHTARLAR MUTLU


Arif Yeni gözetiminde yapılan asfalt çalışmalarını Mahalle muhtarları da yerinde takip etti. Muhtarlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir’in hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Bölgemiz eskisine göre çok daha hızlı hizmet alıyor. Menderes Başkan ve Hüseyin Güney’e teşekkür ediyoruz “ dedi. 


HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ


Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de yaptığı açıklamada, “Alanya merkez ve kırsal kesimlerden gelen talepleri öncelik sırasına göre ele alıyoruz. Alanya’nın kırsalında pek çok noktaya hizmetleri götürüyoruz. Kırsalda en çok talep yol yapımları ve asfalt konusunda geliyor. Biz de öncelikle bölge halkının ortak kullandığı yollar başta olmak üzere her noktaya hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Dim Grup Yolu da bunlardan biri. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde artarak devam edecek“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 09:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83