Doğan Bacak isyan etti! Topluca greve gideriz!

Alanya Şoförler Odası Başkanı Doğan Bacak bakanlıktan gelen 'Servis hostesleri lise mezunu olacak' kuralına isyan etti.

Doğan Bacak isyan etti! Topluca greve gideriz!
Alanya Adres/Özel Haber
Milli Eğitğim Bakanlığı'ndan Alanya Şoförler Odasına bir yazı ulaştı. Yazıya göre; ilköğretim ve anaokulu öğrencilerini taşıyacak olan servislerde rehber görevlisi yani servisçilerin deyimiyle, "hostes" en az lise mezunu olacak.

Gelen yazı üzerine Alanya Şoförler Odası Başkanı Doğan Bacak isyan etti. Zaten öğrencilerin velileri ve esnafların eşlerinin yardımı ile rehber öğretmen görevini zor sürdürdüklerini belirten Doğan Bacak, "Lise mezunu bu işi yapacak kişileri nereden bulacağız? Servisçiler bu kuralla perişan olacaklar. Artık bıçak kemiğe dayandı. Kanımızı sömürüyorlar." dedi.

"TOPLUCA GREV YAPARIZ"

Yüzlerce lise mezunu hostes bulmalarının imkansız olduğunu belirten Bacak, "Gerekirse topluca grev yapacağız. Ankara'da oturdukları yerden kural koyuyorlar ancak sahada işler ne kadar zor ilerliyor bilmiyorlar. Bu kural bizi çok zor duruma düşürecek." dedi.

Gerekli mercilere kuralı işleme sokamadıklarına dair yazı göndereceklerini belirten Bacak ayrıca yetkilileri bu kuralı yeniden gözden geçirmeleri gerektiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83