DOĞULU ESNAFLARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Alanya’da esnaflık yapan Doğu ve Güneydoğulu esnaflar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, birlik çağrısına destek olmak istediklerini belirttiler.-

DOĞULU ESNAFLARDAN BİRLİK ÇAĞRISI
Başkan Yücel, çeşitli meslek kollarında faaliyet gösteren bir grup Doğu ve Güneydoğulu esnafı, Meclis Salonu’nda kabul etti. Esnafların ziyaretine Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Tunahan Kasapoğlu da katıldı. Son zamanlarda terör olaylarına karşı yapılan tepki yürüyüşlerinde provokatörler tarafından bazı esnafların zarar gördüğünü söyleyen esnaflar, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in birlik ve beraberlik çağrısına destek olmak istediklerini kaydettiler.
Esnaflarla yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, terörün amacının toplumsal huzursuzluk yaratmak olduğunu vurgulayarak, “Kimse provokasyonlara kapılmasın. İşyerlerinin yakılmasını ve şiddet olaylarını doğru bulmuyoruz. Devletimizin güvenlik güçleri huzuru sağlamak içine her zaman hazır vaziyettedir. Belediye olarak biz de ekmeğinin, aşının peşinde olan, ülkesini ve Alanya’yı seven tüm esnaflarımızın yanındayız. Her zaman üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Aklın yolu birdir” dedi.

Ziyaret, esnafların getirdiği Türk Bayrağı ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83