DUALARLA KARŞILANDILAR

ALTSO tarafından 16-23 Mart tarihleri arasında Suudi Arabistan’a düzenlenen iş gezisi ve Umre programına katılan heyet, Alanya’ya döndü. Valide Sultan Yurdu’nda dualarla karşılanan heyette bulunanlar ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e ülkemizdeki kurumlara örnek olacak medeni cesaret ve başarılı organizasyon nedeniyle teşekkür ettiler.

DUALARLA KARŞILANDILAR

 ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, ALTSO Meclis Üyesi Mustafa Durusoy ve toplam 30 işadamının katıldığı gezi programında Medine, Mekke ve Cidde’de firma ziyaretleri, inceleme gezileri, ticaret odası ziyareti ve Umre programına yer verildi.

banner111
ERGİN: “ALTSO BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

İş gezisine katılan heyet adına bir açıklama yapan Hisar Turizm Alanya Sorumlusu Yahya Ergin ise ALTSO’nun çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası önemli işlere imza atıyor. Ülkemizde ilk defa içerisinde Umre programı da olan bir iş gezisi düzenlendi. Çok memnun kaldık. Başkanımız Mehmet beyi gösterdiği ilgi ve medeni cesareti nedeniyle tebrik ediyoruz” dedi.




ŞAHİN: “İŞ GEZİLERİ ORGANİZE EDİYORUZ”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, göreve geldikleri günden bu yana oda üyelerine yatırım ve iş birliği fırsatları sunmak, uluslararası tecrübelerini arttırmak amacıyla iş gezileri organize ettiklerini hatırlattı. Şahin, büyük ilgi gören bu organizasyonların oda tarihinde bir ilk olması bakımından büyük önem taşıdığına da vurgu yaparak, “İş gezilerimiz 2016 yılında da devam edecek. Söz konusu gezi programları ile ilgili bilgileri odamız web sitesi ve yine sosyal medya hesaplarından duyuruyoruz. İsteyen üyelerimiz bizzat odamıza da gelerek bilgi alabilirler” diye konuştu.

ŞAHİN: “YARARLI BİR GEZİ OLDU”

Suudi Arabistan’a gerçekleştirilen iş gezisini de değerlendiren Başkan Şahin, oldukça yararlı görüşmeler geçekleştirdiklerini ifade etti. İş gezisi kapsamında firma ziyaretlerinin yanı sıra Umre programı da yaptıklarını aktaran Başkan Şahin, ALTSO üyelerinin istekleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini aktardılar.



Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83