Dünya Caz Starları Alanya'da Buluşacak

Son yıllarda gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklerle Türkiye’nin önemli kültür-sanat şehirlerinden biri haline gelen Alanya, 4 gün boyunca caz günlerine ev sahipliği yapacak. 29, 30 Eylül ve 01, 02 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 13. Uluslararası Alanya Caz Günleri, tarihi Kızılkule önünde dünyaca ünlü caz ustalarını buluşturacak.

Dünya Caz Starları Alanya'da Buluşacak

 Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD),  Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Summer Garden ’ın katkılarıyla TRT Müzik,  Dream TV ve Radyo D’nin de medya sponsoru olarak destek verdiği  Alanya Uluslararası Caz Günleri, 13. yılını kutluyor. Bugüne kadar Türkiye’den ve yurt dışından 150’yi aşkın sanatçıyı ağırlayan Alanya Uluslararası Caz Günleri, bu yıl da yine dopdolu bir program ile sanatseverlerle buluşacak.

banner111
29, 30 EYLÜL-01,02 EKİM TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

29,30 Eylül – 01,02 Ekim 2016 tarihleri arasında tarihi Kızılkule Meydanı’nda Alanya Kalesi’nin ışıkları altında gerçekleşecek 13. Alanya Uluslararası Caz Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyaca ünlü caz sanatçılarını Alanya’da ağırlayacak.

Türkiye’de caz denilince ilk akla gelen festivaller listesinde yerini alan Alanya Uluslararası Caz Günleri açılışını,  ABD’de, Budapeşte ve Dubai’de konserler veren ayrıca İstanbul Uluslararası Caz Festivali, Ankara Uluslararası Caz Festivali, Akbank Uluslararası Caz Festivali gibi festivallerde yer alan Ece Göksu’nun performansıyla yapacak. 

Ece Göksu, dünyanın en prestijli GRAMMY müzik ödülünü kazanan Armonika sanatçısı Gregoire Maret ile 29 Eylül Perşembe 20.30’da sahne alacak.





Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83