Efsane Kaymakamdan Başkan Yücel'e ziyaret

Alanya'nın eski kaymakamlarından Hulusi Doğan Başkan Yücel'i ziyaret etti.

Efsane Kaymakamdan Başkan Yücel'e ziyaret

Alanya'ya uzun yıllar hizmet vermiş olan ve tüm Alanya'nın sevgilisi haline gelen Hulusi Doğan Alanya'ya geldi. İstanbul Avcılar'da kaymakamalık görevini sürdüren Hulusi Doğan'ın ilk durağı Alanya Belediyesi oldu. Doğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. 

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile uzun süre sohbet eden Doğan, Alanya'nın ikinci memleketi olduğunu söyledi. Adem Murat Yücel ise ziyaretle ilgili, "2006-2012 yıllarında şehrimizde de görev yapan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

6 yıl boyunca Alanya'da hizmet veren Hulusi Doğan'a Başkan Yücel tarafından bir hediye takdim edildi. 

Hulusi Doğan kimdir?

Hulusi DOĞAN; 1963 yılında Hatay'ın Erzin İlçesi'nde doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Sırasıyla, Adana Kaymakam Adaylığı, Afyon Dazkırı Kaymakamı, Kastamonu Hanönü Kaymakamı, Van Gevaş Kaymakamı, Diyarbakır Vali Yardımcısı, Trabzon Sürmene Kaymakamı, Muğla Milas Kaymakamı, Alanya Kaymakamı ve Çorlu Kaymakamı görevlerinde bulundu. Ayrıca 1990-1991 yılları arası Amerika'da yabancı dil lisans eğitimi gördü. Kaymakam DOĞAN evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 18:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83