El Sanatları kursları 31 dalda 1326 kursiyer ile devam ediyor

Alanya Belediyesi vatandaşların el becerilerinin artırılması, meslek edinmelerinin sağlanması ve kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarının gelecek kuşaklara aktarılması amacı ile farklı dallarda ve farklı mahallelerde düzenlediği el sanatları kursları devam ediyor.

El Sanatları kursları 31 dalda 1326 kursiyer ile devam ediyor
Alanya Belediyesi ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kursları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2019-2020 yılı eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Kurslar, merkezde İpekeller Atölyesi, Hanımeller-1 ve Hanımeller-2 atölyelerinin yanı sıra Mahmutlar, Kestel, Çıplaklı, Cikcilli, Avsallar ve Okurcalar mahallerinde de devam etmekte. 2019-2020 döneminde ise Oba ve Konaklı mahallelerinde toplam 3 yeni kurs merkezi daha hizmete açıldı.

ESERLER DÜZENLENECEK SERGİYLE GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Eğitim-öğretim yılının ilk yarısında açılan bu kurslar, 31 farklı alanda toplam 42 kurs ve 1326 kursiyer ile devam etmekte. İkinci dönem kayıtları ile bu sayının daha da artması hedeflenmekte. Kurslarda edinilen beceriler ve çalışmalar ile ortaya çıkarılan ürünler yıl sonunda düzenlenen çeşitli etkinlik ve sergilerde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.




















Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83