"Elektrik telleri yer altına alınsın"

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'ndeki elektrik telleri hem kötü bir görüntü oluşturuyor hem de vatandaşların canını tehdit ediyor. Demirtaşlılar tellerin yer altına alınmasını istiyor.

"Elektrik telleri yer altına alınsın"
Alanya'da yıllar önce başlayan çalışmalar kapsamında bir çok mahalledeki elektrik telleri yer altına alınmıştı. Ancak Demirtaş Mahallesi'nde bu çalışmalar tamamlanmadı. Mahallede halen teller direklerde ve bakımsız bir halde. Kestel, Mahmutlar gibi Demirtaş'a yakın mahallelerde teller yer altındayken Demirtaş'da bu çalışmaların yapılmamış olmasına mahalle halkı tepki gösterdi. 

CLK Alanya yetkililerini göreve davet eden mahalle halkı, "Demirtaş'ta herkes faturasını ödüyor ama hiç bir çalışma yapılmıyor. İlla bir elektirik çarpma vakası olacak ondan sonra mı bu çalışma yapılacak?" dediler.

Özellikle Demirtaş çarşısındaki tellerin yer altına alınmasını isteyen mahalle halkı, imza kampanyası başlatacaklarını söylediler. Antalya Bölge Müdürlüğü'ne de dilekçe vermeye hazırlanan vatandaşlar, buradan sonuç alamassa daha yüksek mercilere çıkacaklarını söylediler.
Caner Kırbaş

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 13:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83