Elektrikçilerde liste depremi

Turan Sağlamel'in ekibinde yer alan 5 eski yönetim kurulu üyesi yeni listede olmadığını salonda öğrenince genel kurul salonunda gerilim yaşandı.

Elektrikçilerde liste depremi

 Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası  Genel Kurulu bugün Alanya Şoförler Odası düğün salonunda gerçekleştiriliyor. Mevcut Başkan Tuğran Sağlemel  ile İlyas Bayır’ın yarıştığı genel kurula AK Parti  İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP  İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya'daki oda başkanları ve oda üyeleri katıldı. Divanın  oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal marşı okundu. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından dilek ve temenni bölümüne geçildi. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

banner111
Ancak kongre gerilimle başladı. Turan Sağlamel'in mevcuy yönetim kurulunda yer alan Süleyman Tığlı, Galip Yaman, Mehmet Yaman, Mehmet Kafes ve Mehmet Gürses, salona takım elbise ve mavi kravatlarıyla geldiler. Ancak, Sağlamel'in yeni dönem yönetim kurulu üyeleri aday listesi açıklanınca listede olmadığını farkettiler. Aylardır beraber gece gündüz çalıştıklarını belirten bu isimler yeni listede olmadığını öğrenince tepki gösterdiler. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 13:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83