Elikesik sıcak asfalta kavuştu

İlçe genelinde programa alınan yerlerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Elikesik Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan Direkli Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yaptı.

Elikesik sıcak asfalta kavuştu
Alanya Belediyesi, şehrin pek çok noktasında yol düzenleme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Elikesik Mahallesi’nde Direkli Sokak’ta vatandaşların talepleri doğrultusunda sıcak asfalt çalışması yaptı.

“HER YERİ ASFALTLA BULUŞTURMAYA KARARLIYIZ”

Tüm bölgelerde vatandaşları tozlu ve kullanışsız yollardan kurtarmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Asfalt ekiplerimiz bu yönde yürütülen çalışmalarla mesai kavramı gözetmeden çalışmaktalar. Planlanan asfalt programı devam ederken, vatandaşlarımızın taleplerini de hızlı bir şekilde değerlendirerek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hiç bir vatandaşımızın bir yerde asfalt ya da başka bir hizmet yapılırken “Bizim sokak ya da bizim yol unutuldu” diye bir düşünceye kapılmalarını istemiyorum. Çünkü sırasıyla ve öncelik durumuna göre her yeri asfaltla buluşturmaya kararlıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83