En çok satış yapana Alanya ödülü

Anadolujet 2017 yılında uçtuğu noktalarda en çok satış yapan acentelerini Alanya’da ödüllendiriyor. Gold Island Hotelde bu akşam yapılacak olan ödül töreni için Alanya’ya gelen 110 kişilik acente grubuna Alanya Belediyesi Alanya Kalesi’ni kapsayan bir gezi programı düzenledi.

En çok satış yapana Alanya ödülü
En çok satış yapan acentelerini her yıl farklı bir şehirde ödüllendiren Anadolujet, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in destekleri ile bu yıl ödül törenini Alanya’da gerçekleştiriyor. Andolujet’in uçtuğu noktalarda en çok satış yapan acenteleri için düzenlenen ödül töreni ve gala yemeği Alanya Belediyesi’nin katkıları ile Türkler Mahallesi’ndeki Gold Island Hotelde yapılacak.

Alanya Belediyesi ödül töreni öncesi 110 kişilik acente grubuna bir tanıtım gezisi düzenledi. Alanya Teleferikle Alanya Kalesi’ne çıkan acente grubu Süleymaniye Cami, Kâhyalar Evi ve Alanya Belediyesi Kemal Atlı Evini ziyaret etti. Gruba Alanya Belediyesi’nin restorasyon çalışması yaptığı tarihi mekânlar hakkında bilgi verildi. Tanıtım gezisinin sonunda Alanya Belediyesi Kemal Atlı Evinde, yöresel Alanya lezzetlerinden oluşan ikramlar yapıldı. Belediye yetkililerinin eşlik ettiği tanıtım gezisi tekne turu ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2018, 07:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83