En güzel balkon ve bahçe ödüllerini aldı

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği para ödüllü “En Güzel Balkon- En Güzel Bahçe Yarışması” sonuçlandı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dereceye giren vatandaşlara ödüllerini 14 Mayıs’ta düzenlenen İkinci Bahar Spor Alanı açılış töreninde dağıttı.

En güzel balkon ve bahçe ödüllerini aldı
Alanya Belediyesi’nin çevre bilincini arttırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar arasında yeralan En Güzel Balkon- En Güzel Bahçe Yarışması’nı kazananlar ödüllerini aldı. Yapılan başvurular Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan jüri tarafından 2 Mayıs’ta yerinde ziyaret edilerek değerlendirildi. Titizlikle belirlenen en güzel balkon ve bahçe yarışmasını kazanan vatandaşlar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tarafından dün yapılan İkinci Bahar Spor Alanı açılış töreninde ödüllendirildi. 
En Güzel Balkon- En Güzel Bahçe Yarışması’nda dereceye giren yarışmacıların balkon ve bahçelerinden çekilen fotoğraflar, ödül töreninin düzenlendiği alanda sergilendi. 

KAZANANLARA PLAKET, PARA ÖDÜLÜ VE ÇİÇEK VERİLDİ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen En Güzel Balkon- En Güzel Bahçe Yarışması’nda derece giren yarışmacılara para ödülü, plaket ve çiçek verildi. Birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL ve üçüncüye de 1000 TL ödül verildi.

Birinciliği Berna Uyar, ikinciliği Zeynep Çiğdem Süzen, üçüncülüğü Yılmaz Cengiz alırken; 
Gizem Dolapçı Kuş, Kemal Özen, Zühal Ak, Döndü Uysal, Selma Çakır Erbaş, Sefa Akyüz ise mansiyon ödüllerine layık görüldü.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83