EN HAYIRLI KUMBARA

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, vatandaşların yardımlarını daha yakın noktalardan hızlı ve düzenli toplayabilmek için şehrin 4 ayrı bölgesine “giysi kumbaraları” kurdu.

EN HAYIRLI KUMBARA

 Yıllık 3200 kişiye yaklaşık 20.000 parça giyim yardımı ulaştıran Alanya Belediyesi Gönül Pınarı Mağazası’na artık şehrin 4 noktasına konulan “Gönül Pınarı Giysi Kumbaraları” ile daha kolay bağış yapılabilecek.

banner111
KUMBARALAR 4 AYRI NOKTAYA KONULDU

Vatandaşların ihtiyaç duymadıkları kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı, oyuncak vb. gibi ürünler artık ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşabilecek. Şehrin 4 farklı noktasına kurulan giysi toplama kutularına bırakılan eşyalar, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere ulaştıracak. Hacet Caddesi, Cikcilli, Mahmutlar Belediye Hizmet Binası karşısı ve Konaklı’ya kurulan giysi kumbaraları, her hafta belediye ekiplerince düzenli olarak boşaltılacak.

NURGÜL: “GİYSİ KUMBARALARIMIZLA DAHA FAZLA HAYIRSEVERE ULAŞACAĞIZ”

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, şehrin 4 ayrı noktasına kurulan giysi kumbaraları ile ilgili şunları söyledi; “Kurulan kumbaralar her hafta belediye ekiplerimizce boşaltılacak ve kullanılabilir olan ürünler Gönül Pınarı Mağazamızdan kırsal ve merkezde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır. Vatandaşlarımız bağışlamak istedikleri kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve battaniye gibi ürünleri giysi kumbaralarına bırakarak ihtiyaç sahiplerine destek olabilirler. Kumbaralar sayesinde daha fazla hayırseverin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 12:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83