Engelleri Başkan Yücel ile aşıyorlar

Kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, engelli vatandaşları da unutmuyor.

Engelleri Başkan Yücel ile aşıyorlar

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile engelli bireylerin ulaşım sorununa öncelik tanıyan Fen İşleri’ne bağlı ekipler, Türktaş Mahallesi’nde araç yolu olmadığı için evinden çıkmakta zorluk yaşayan engelli Gülcan Tülü’nün evinin önüne kadar araç yolu açarak betonla kapladı.

banner111
Türktaş Mahallesi’nde yaşayan Gülcan Tülü ‘nün annesi Fatma Tülü, evinin önündeki yolun çok bozuk olmasından dolayı kızının tekerlekli sandalyesini hareket ettirmekte zorlandığını belirterek, “Kızım hastalığından dolayı evde durmak istemezdi. Sürekli dışarı çıkarıyordum. Ama yol bozuk olduğu için tekerlekli aracı hareket ettirmek için çok zorlanıyordum.” diye konuştu.

Başkan Yücel’in talimatı ile belediye ekiplerinin 2 gün içerisinde yolu açarak betonla kapladığını anlatan Engelli Gülcan Tülü’nün Annesi Fatma Tülü, “Şu an çok rahatız. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu kadar hızlı bir şekilde yolun yapılmasına gerçekten çok şaşırdık. Eşim bizzat Belediye Başkanını ziyaret ederek teşekkür etti.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83