Engelsiz sanat sergisine davet

Alanya Belediyesi tarafından, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle düzenlen, “Engelsiz Sanat Atölyesi Resim Sergisi” 2 Aralık yarın saat 14.00’da Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Engelsiz Sanat Atölyesi’nde açılacak.

Engelsiz sanat sergisine davet

 “Engelsiz Kent Alanya” sloganıyla Türkiye çapında örnek çalışmalara imza atan Alanya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenliyor.

banner111
Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ndeki Engelsiz Sanat Atölyesi’ne devam eden yaklaşık 75 engelli birey ve yakınlarının yaptığı 150 eserden oluşan Karma Resim Sergisi, yarın törenle açılacak. Sergi açılışının hemen ardından katılımcılara canlı müzik eşliğinde, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi bahçesinde kokteyl ve eğlence düzenlenecek.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ETKİNLİKLERE DAVET

Alanya Belediyesi’nin engellilere yönelik uygulamaları ile birçok belediye örnek olduğuna dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediyemizin yürüttüğü tüm çalışmalarda engelli bireylerimizin de dahil olacağı stratejiler belirliyoruz. Bu noktadan hareket ederek, Alanya’yı Engelsiz Kent olma yolunda daha iyi bir noktaya taşımak için birçok projeyi hayata geçirmekteyiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerimize vatandaşlarımızı davet etiyorum.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83