Erdem: "Atatürkçü düşünce sistemini yaşatmak ortak sorumluluğumuzdur"

CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, "Aramızdan ayrılışının 80’nci yılında, Türk Ulusu’nun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, gönül borcu ve şükranla anıyoruz."dedi.

Erdem: "Atatürkçü düşünce sistemini yaşatmak ortak sorumluluğumuzdur"
 Erdem mesajında şunlara yer verdi: "Tarihte öyle liderler vardır ki, onlar ölümsüzdürler; insanlığa malolan eserleriyle her gün yeniden doğarlar; yüksek ülküleri, düşünceleri ve ilkeleriyle yol gösterici olmayı, düşüncelerde ve yüreklerde yaşamayı sürdürürler. İşte böyle bir lider olan, ulusal bağımsızlık savaşımızın önderi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 80’nci yıldönümünde büyük anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.
 Türk Ulusundan yükselen ortak ses Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarıyla korunarak geleceğe taşınacağının güvencesi, ulusumuzun bu konudaki kararlılığının önemli göstergesidir.
 Bu maksatla, Türk Ulusu’nun ışık kaynağı olan Atatürkçü Düşünce Sistemi’ni her koşulda yaşatmak ve geliştirmek, bugünümüze olduğu kadar geleceğimize karşı da ortak sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.
Ulusumuzun kurtarıcısı, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Yüce Önder Atatürk, sonsuza kadar yolumuzu ve yüreğimizi aydınlatmayı, ilke ve devrimleri, ulusumuzun geleceğine yön vermeyi sürdürecektir. Aramızdan ayrılışının 80’nci yılında, Türk Ulusu’nun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, gönül borcu ve şükranla anıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83