Erdoğan'dan Alanya'ya il müjdesi

Ak Parti’nin çiçeği burnundaki Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada il olmak için sıra bekleyen ilçelere sabredin diye sinyal verdi.

Erdoğan'dan Alanya'ya il müjdesi
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı ve Ak Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu toplantısına Ankara’da katıldı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile bir çok TOBB üyelerinin katıldığı toplantı sırasında Cizre grubu içerisinde bulunan bir vatandaşın elinde tuttuğu “Cizre il olmak istiyor” dövizi karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Güzel kardeşim, kalkınmak için önce şehircilikten başlayacağız. Şehircilik benim işim. Kalkınmak için önce şehirlik gelir. Biraz sabredin, zamanı gelince her şey olacak. Ayriyeten Cizre dururken Şırnak’ı nasıl il yapmışlar ona da çok şaşıyorum” dedi.

38 ilçe il olmayı bekliyor

Cumhurbaşkanı’nın konuşmalarının ardından Alanya ile birlikte 38’i il olmak için bekleyen Çorlu (Tekirdağ), Şebinkarahisar (Giresun), Beypazarı (Ankara), Manavgat (Antalya), Şereflikoçhisar (Ankara), Bandırma (Balıkesir), Anamur (Mersin), Akhisar (Manisa), Develi (Kayseri), Elbistan (Kahramanmaraş), Edremit (Balıkesir), Turhal (Tokat), Zile (Tokat), Niksar (Tokat), Polatlı (Ankara), Ereğli (Zonguldak), Erciş (Van), Gebze (Kocaeli), Erbaa (Tokat), İnegöl (Bursa), Ergani (Diyarbakır), İskenderun (Hatay), Ereğli (Konya), Midyat (Mardin), Fethiye (Muğla), Malazgirt (Muş), Nazilli (Aydın), Siverek (Şanlıurfa), Lüleburgaz (Kırklareli), Tarsus (Mersin), Kahta (Adıyaman), Kozan (Adana), Suşehri (Sivas), Sungurlu (Çorum), Yüksekova (Hakkari), Cizre (Şırnak) ilçeleri il olmak için gün sayacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83