ESKİ BAŞKANLAR BİR ARADA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da geçmiş dönemlerde belediye başkanı olarak görev yapan isimleri Hasanağalar Konağı’nda buluşturdu.

ESKİ BAŞKANLAR BİR ARADA




Geçmişten günümüze Alanya Belediye Başkanlığı görevi yapan belediye başkanları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in davetiyle bir araya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğinde Hasan Ağalar Konağı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya; Alanya’ ya 1980-1982 yılları arası başkanlık yapan Şevket Tokuş, 1982-1984 dönemi başkanı Sıtkı Ulu, 1989-1999 dönemi başkanı Cengiz Aydoğan, 1999-1999 dönemi başkanı Mustafa Bekar ve 1999-2014 yılları arası belediye başkanlığı yapan Hasan Sipahioğlu katıldı.


Düzenlediği kahvaltıyla eski belediye başkanlarını bir araya getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünden bu güne Alanya’ya hizmet etmiş değerli belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Alanya’nın gelişiminde çok büyük emekleri olan başkanlarımızı ağırlamaktan onur duydum. Davetimi kabul ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendileri geçmişte yaptıkları işlerle çok güzel izler bıraktılar.” dedi.


YENİ BELEDİYE BİNASININ PROJESİNİ İNCELEDİLER


Kahvaltının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eski belediye başkanları, yeni belediye binası ile ilgili teknik proje toplantısına katıldılar. Toplantıda yeni belediye binası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu ve projenin son değerlendirilmesi yapıldı. Başkan Yücel, önceki belediye başkanlarının belediye hizmet binası projesi hakkında fikir ve önerilerini de aldı. Başkan Yücel, “Başkanlarımızın dönemlerinde yapmak istedikleri ama yapamadıkları ya da şimdi bize önerecekleri yeni projeleri gerçekleştirmekten onur duyarız. Onların görüş, düşünce ve önerileri bizim için çok kıymetli.” dedi. Önceki dönemlerin belediye başkanları da, nazik davetinden dolayı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler. 


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83