Eski Başsavcımızdan Alanya’ya mesaj var

Alanya’da yaklaşık 7 yıl boyunca görev yapan ve görev süresi boyunca başarılı işlere imza atan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile TURSAF Başkanı, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan bir araya geldi.

Eski Başsavcımızdan Alanya’ya mesaj var
Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan Dr. Tevfik Yazan’ın başarılı işlere imza attığını ve kendisini yakından takip ettiğini dile getirdi. Ali Yeldan, “Sağlık turizminde Türkiye’nin menfaati için yola çıkmış olan  TURSAF  üyelerini yürekten tebrik ediyorum. Ülkemiz adına güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum. Adana’da daha önceden 7 yıl boyunca görev yaptığım Alanya’lı vatandaşlarımı ağrılamak benim için ayrı bir mutluluktur. Alanya’nın bendeki yeri her zaman ayrı ve özel olacaktır. İlçede bulunduğum süre boyunca çok önemli işler başardık. Alanya halkından  belkide kimseye nasip olmayacak bir ilgi ve sevgi gördüm. En önemlisi güzel insanların güzel kalplerini kazandım dedi. TURSAF Başkanı Dr. Tevfik Yazan ise  duyduğu güzel sözler için Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a teşekkür etti.

Dr. Tevfik Yazan, “Alanya için yaptığınız başarılı işler için size minnet borçluyuz. TURSAF olarak bizlere inanmanız gurur ve  onur vericidir. Hep birlikte ülkemiz adına sağlık turizminde güzel işler başaracağımıza inanıyorum." dedi.  Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve TURSAF Başkanı Dr. Tevfik Yazan daha sonra basına kapalı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83