Eski vekiller 'Hayır' için geliyor

Milli Anayasa Hareketi olarak ismini duyuran grup bir çok eski milletvekilini Alanya'ya getiriyor.

Eski vekiller 'Hayır' için geliyor

Milli Anayasa Hareketi Alanya Temsilciliği birbirinden önemli isimlari Alanya’da buluşturuyor. Halk oylaması çalışmaları kapsamında Alanya’da panel düzenleyerek halkı bilgilendirecek olan hareket tüm siyasi partilerden tanınmış isimleri Alanya’ya getiriyor.      Konuyla ilgili açıklmalarda bulunan Milli Anatasa Hareketi Alanya Temsilcisi Evren Kurtoğlu şunları söyledi:

banner111
 
Bizler Milli Anayasa Hareketi (MAH) Alanya Temsilcileri olarak, 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 14.00 da Alanya Kültür Merkezi’nde konunun yetkili kişilerince milletimize reva görülen haksız, hukuksuz Anayasa değişikliği ve Başkanlık dayatmasının anlatılacağı bir panel düzenlemiş bulunuyoruz.

Panelde konuşmacı olan değerli şahsiyetlere ait kısa bilgiler şöyledir. Sırası ile

Ertuğrul Yalçınbayır ; AKP Kurucusu, Başbakan Eski Yardımcısı, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı AKP Eski Bursa Milletvekili. 

Şevket Bülent Yahnici; MHP Ankara Eski Milletvekili , MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Anayasa Komisyonları Üyesi.

Soner Polat; Eski Genel Kurmay İstihbarat Dairesi Başkanı, Vatan Partisi Dış İlişkiler Bürosu Başkanı.

Bu değerli şahsiyetlerin panelist olarak bulunacağı bu paneli Antalya Eski CHP Milletvekili Gürgut Acar hukukçu kimliği ile yönetecektir.ABD ve AB emperyalizminin ülkemizi bölüp parçalamak için giriştiği Sevr’i hortlatma girişimleri, bu günlerde yükselen ekonomik ve askeri saldırılar göz önünde bulundurulmalıdır. Milletçe topyekûn bu konularda savunma mevzisinde olmamız gerekirken, bölücü anayasa ve başkanlık sistemi dayatması ile milletimiz ayrıştırılmaktadır. Türkiye’nin üzerine bombalar atılıyor. Türk Ordusu sınır ötesinde savaşıyor. Polis bombaların üzerine atılıyor. Geçim derdi gelmiş kapıya dayanmış. Ve Türkiye bütün bu yakıcı sorunları bir kenara bırakıp iki yıl sonra yürürlüğe girecek Anayasa değişikliği için, 60 gün savaşları başlatılıyor.

Tüm Halkımızı 25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz birbirinden önemli isimlerin katılacağı panelimize davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83