ESNAFTAN ÖĞRENCİYE İNDİRİM

Alanya Belediyesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) işbirliğiyle çalışanlar ve öğrenciler için hazırlanan VIP CARD, Keyfi Ala Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda basına tanıtıldı.

ESNAFTAN ÖĞRENCİYE İNDİRİM

 Organizasyona, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı,  ALTSO Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yenialp, Nazmi Yüksel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, basın mensupları ve projeye destek veren esnaflar katıldı.

banner111
Kış aylarında Alanya ekonomisinin öğrencilerle canlandırılmasının hedeflendiği “Alanya Esnafı Üniversitesine Sahip Çıkıyor Projesi”nin VIP CARD uygulamasına, ilk etapta  20 esnafla başlandı. Gıdadan giyime, kırtasiyeden beyaz eşyaya, optikten akaryakıta varıncaya kadar pek çok işletmeyi kapsayan uygulamaya, katılmak isteyen diğer esnaflar ise www.alanyavipcard.com  sitesinden başvuru yapabilecekler.

“ÇALIŞANLARI, ÖĞRENCİLERİ VE ESNAFLARI DESTEKLEYİCİ BİR PROJE”

VIP CARD uygulamasının tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, bu uygulamanın Alanya Belediye personelini, üniversite çalışanlarını, öğrencileri ve esnafı destekleyici bir proje olduğunu söyledi.  Yüksel, projenin özellikle öğrenci ve esnaf kaynaşmasına katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti.

“İLİMİN OLDUĞU YERDE IŞIK VARDIR”

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i temsilen toplantıya katılan Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, “İlimin olduğu yerde ışık vardır. Alanya’nın iki üniversitesinde de çok sayıda öğrenci okuyor. Bu öğrencilere sahip çıkmak esnaflarımız ve biz yöneticilerin boynun borcudur. Projeye dahil olan ve dahil olacak yeni esnaflarımıza gönülden teşekkür ederim” dedi.

“ALANYA ALKÜ TÜRKİYE’DE BİR İLÇEDE KURULMUŞ TEK DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR”

 “Alanya Esnafı Üniversitesi’ne Sahip Çıkıyor Projesi” VIP CARD uygulamasının önderlerinden ALTSO Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar’ın konuşmalarının ardından kürsüye gelen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ise, “ALKÜ Alanya’nın üniversitesidir ve Türkiye’de bir ilçede kurulun tek devlet üniversitesidir. Üniversitemizin büyümeye ihtiyacı vardır. Şu an 6 bin 500 öğrencisi olan üniversitemizi esnafımıza anlatmalıyız. Öğrencisine sahip çıkan, öğrenci dostu bir şehir olduğumuzu gösterirsek daha çok öğrenci şehrimizi tercih edecektir. Bu projeye destek veren Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarına,  ALTSO Meslek Yüksek Okulu Müdürüne, esnaflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Organizasyonun sonunda projeye destek veren firmalara teşekkür plaketi takdim edildi.





Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83