Fakırcalı ve grup yolları asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Fakırcalı ve grup yolları asfaltlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri 2016’da genişletme çalışmaları yaptığı Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahallesi’ni birbirine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl bölgede meydana gelen orman yangını nedeniyle asfalt çalışmaları yapılamamıştı. 

8.5 km yol asfaltlanacak

Fakırcalı Mahallesi’nin Başköy ile Sapadere Mahallesi arasındaki 8,5 km’lik bölümünde asfalt hazırlık çalışmaları tamamlanan bölümlere asfalt seriliyor. Hava şartlarının uygun olması halinde çalışmaların bir hafta içinde bitirilmesi ve yolun vatandaşın hizmetine açılması planlanıyor. 

Halk memnun

Fakırcalı, Başköy, Sapadere ve Beldibi’ne ulaşımı sağlayan aynı zamanda Demirtaş Vadisi’ndeki mahallelerin yayla yolu olan Alanya için büyük önem taşıyor. Yangın nedeniyle bir sene gecikmeli asfaltlanan yol bölge sakinlerini memnun etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar hizmetten dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83