'Finliler Alanya'dan çok memnun'

Finlandiya Parlamentosu’nun eski milletvekillerinden Leppanen Johannes ve Finlandiya Fahri Konsolosluk Sekreteri Paulina Müftüoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

'Finliler Alanya'dan çok memnun'

 Ziyarette, Finlandiya Parlamentosu’nun eski milletvekillerinden Leppanen Johannes, Alanya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Alanya’da yaşayan Finlandiyalıların Türkiye’den ve Alanya’dan çok memnun olduklarını belirtti.

banner111

FİN MİLLETVEKİLİ JOHANNES “ÇOCUKLARIMI VE TORUNLARIMI DA ALANYA’YA DAVET EDECEĞİM”

Alanya’dan ev alan ve Finlandiya Parlamentosunda 12 yılı aşkın süre ile görev yapan Leppanen Johannes, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Alanya’yı çok seviyorum. Burası benim ikici evim gibi oldu. İklim açısından, Finlandiyalıların yerleşmesine son derece uygun bir yer. Finlandiyalılara, çocuklarıma ve torunlarıma da Alanya’yı tavsiye edeceğim” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “GELECEK NESİLLERİ DE ALANYA’DA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da farklı milletler, kültür ve inançların huzurlu bir şekilde birarada yaşadığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, “Gelecek nesilleri de Alanya’da görmek istiyoruz. Alanya çok kültürlü ve yabancıların yaşamaya alışkın olduğu bir şehir. Herkes Alanya’da huzurlu bir şeklide yaşıyor. Alanya, iklim, doğa ve misafirperverlik bakımdan mükemmel bir yer. Bizler de herkesin bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Finlandiyalı vatandaşları Alanya’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83