FRANSIZ ASKERİ ALANYA'DA

Beş gün boyunca Alanya'da kalacak olan Fransız askeri gemisi Alanya Limanı'na demir attı.

FRANSIZ ASKERİ ALANYA'DA
FS Montcalm adlı Fransız Fırkatey'ni bugün sabah saatlerinde Alanya Limanı'na demir attı. Gemi Komutanı Vincend Du Gardin ve Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay Sedat Akkuş Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. 5 yıl aradan sonra Alanya'ya ilk kez bir askeri geminin demir attığını belirten Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay Sedat Akkuş, Fransız Gemi Komutanı ve personelinin Alanya'yı çok beğendiğini beş gün boyunca da tarihi mekanları gezeceklerini belitti.

Alanya'da olmaktan mutlu olduklarını belirten FS Montcalm isimli geminin Komutanı Vincend Du Gardin ''Daha önce Antalya'ya gelmiştik. Alanya'ya ilk kez geliyoruz. Dinlenme ve ikmal ihtiyaçlarımızı  giderdikten sonra Alanya'yı gezme fırsatı bulacağız. Bugün ilk olarak Belediye Başkanı ziyaret ettik. Misafir perverlikleri için çok teşekkür ederim'' dedi

Alanya adına böyle bir ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, misafirlere Alanya resminin bulunduğu tablo hediye etti.

BAŞKAN YÜCEL GEMİYİ ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Limanı'nda bulunan Fransız askeri gemisine iade-i ziyarette bulundu. Gemi Komutanı Vincend Du Gardin ile birlikte gemiyi gezen Başkan Yücel, öğlen yemeğini komutanlar ve askeri personeller ile birlikte yedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 15:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83