Gaye Coşkun'dan başkanlık açıklaması

Dün gerçekleştirilen Alanya Gazeteciler Cemiyeti 12. Genel Kurulu’nda Başkan seçilerek cemiyette yeni bir dönemi başlatan Gaye Coşkun, “İçinizden birisi olarak, çalışan bir gazeteci olarak beni başkan olarak görmeyi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Gaye Coşkun'dan başkanlık açıklaması

AGC 12. Genel Kurulu dün Alanya Kültür merkezi (AKM) de gerçekleştirildi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’nin başkalığındaki divanla gerçekleştirilen genel kurulda Alanya’da 27 yıldır gazetecilik yapan ve 12 yıldır AGC Başkan Yardımcısı olan Gaye Coşkun oy birliğiyle başkan seçildi.  Genel kurulun ardından konuşma yapan AGC Yeni Başkanı Gaye Coşkun, “Gazetecilik mesleğinde 27 yılı geride bırakan, 12 yıldır AGC yönetiminde görev yapmış biri olarak, içinizden biri olarak, çalışan bir gazeteci olarak, beni başkan olarak görme tercihinde bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü bu aynı zamanda bir değişim ve dönüşüm anlamına geliyor. Bir çalışanın başkan olması kararı bence çok değerliydi. Ayrıca bir kadın başkanı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. AGC’nin kuruluşundan günümüze geçirdiği süreçte pek çok şeye şahitlik etmiş birisi olarak karşınızdayım. Bu sebeple de emeği geçenlere ve eski yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

“TOKİ DAVAMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

banner111

Konuşmasında yakın dönemde alanya’ya gelmesi beklenen ve AGC üyesi gazetecileri de ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ hakkında da açıklama yaptı. AGC Başkanı Coşkun, cemiyet olarak TOKİ davasından vazgeçmeyeceklerini belirterek “TOKİ konusu, AGC’nin hizmet binasının aktif hale getirilmesi, çarşı merkezinde bir sosyal alan oluşturulması, sayıları gün geçtikçe artan sokak reklamlarının kurumların reklamlarına zararı, sektörün yaşadığı itibar kaybı, dijital medyanın yarattığı etki, Facebook gazeteciliği, kalitesi düşen rekabet, yok olma yolundaki meslek etiği, ihlal edildiği düşünülen birlik beraberlik gibi konular benim sizlerle yaptığım görüşmede aldığım notlardı. Bütün bunların farkındayız ve tüm bunların çözümü noktasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla çalışma sözü veriyorum. TOKİ davamızdan vazgeçmeyeceğiz. İçiniz rahat olsun. En çok bu konuda kaygı vardı. Konunun takipçisi hep birlikte olacağız. Tüm üyelerimizin konut edinmesi noktasında çalışma yapacağız. Bunun için çok gayret göstereceğiz. Bunun için size söz veriyoruz. TOKİ konusunda tüm gelişmeleri sizlerle nokta nokta, an an paylaşacağız. Yeni yönetim kurulunda alacağımız her kararlarımızı sizlerle paylaşacağız. İçinizden biri, bir çalışan olarak bana göstermiş olduğunuz güven, verdiğiniz destek aslında sorumluluğumuzu artırıyor. Bu sorumluluğun bilincindeyim. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışacağız. Bunu bilmenizi istiyorum. Yapacağımız güzel işler için biz çalışan gazetecilere sorumluyuz. Biz her başardığımız güzel işte çalışan gazetecilerin bundan sonra yönetimler yer alma hakkının artacağını biliyorum. Bu yüzden daha fazla sorumluluk taşıdığımı biliyorum. Bu bilinçle davranacağımıza size şimdiden söz veriyorum” dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 09:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83