GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle coşku ile kutlandı.

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

 Törene Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba'nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Törende Gazi Abdullah Yılmaz, gaziler adına konuşma yaptı. 

banner111
Gazi Abdullah Yılmaz konuşmasında, Gazilere kahramanlıkları için her zaman ve her yerde değer verilerek sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Yılmaz, gazilerin vatanı için canını ortaya koyan kahramanlar olduğunu belirterek Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e ve yetkililere teşekkür etti.   

Törenin ardından Gaziler protokol ile birlikte bir araya gelerek kahvaltı yaptılar. Kahvaltıda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, gaziler ile sohbet ederek gazilerin hatıralarını dinledi. 

19 Eylül Gaziler Günü, kutlama törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula, Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri ve gaziler ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83