Gedevet Derneği Türel’e teşekkür etti

Gedevet Yaylası’nda yıllardır gündemde olan içme suyu sorununu Türel çözdü.

Gedevet Derneği Türel’e teşekkür etti

 Alanya’nın 17 km kuzeyinde bulunan ve Alanya Merkez’de yaşayan bir kişinin yaz aylarında çıktığı Gedevet Yaylası aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği önemli yaşam merkezlerinden biri durumunda.. Yaz aylarındaki yoğun insan sirkülasyonu hem  bölgede yaşayan hem de  gelen misafirlerin içe suyu konusunda büyük sorunların yaşamasına yol açıyordu. Yıllardır gündeme gelen ancak kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü çözülemeyen sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü.  

banner111
İçme suyunun Yaylaya gelmesinden dolayı Antalya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret eden Gedevet Yaylası, Koruma, Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İbrahim Işık, “ Sayın Türel, yazın yaylayı ziyaret ettiğinde içme suyu ve Pazar yeri konusunda iki talebimiz oldu. İçme suyu işi halledildi. Pazar Yeri sorununu çözmek için çalışmalar devam ediyor. İnşallah Mart ayında Pazar yerimize de kavuşacağız. Taleplerimizi kısa sürede yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve bizlere her konuda yardımcı olan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür ediyorum “ dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Gedevet Yaylası’nda yıllardır içme suyu sorunu gündeme gelir, bizler de göreve geldiğimiz günden beri sorunu çözmek için çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Menderes Türel de konuyu yakından takip etti. Sonunda Asat ekiplerimiz ilave bir kaynakla Gedevet Yaylası’nın içme suyu sorununu çözdü. Önümüzdeki yaz aylarında Gedevet sakinleri içme suyu konusunda büyük bir sorun yaşamayacak . Ayrıca Pazar Yeri konusunda ise proje çalışmaları yapılıyor. Kısa zamanda o sorunu da çözeceğiz. Dernek Başkanı İbrahim Işık ve yönetime teşekkür ediyorum “  dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83