Gedevet'in yolları yeniden yapılıyor

Alanya’ya 20 km. uzaklıkta bulunan ve yerleşik halkın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de özellikle yaz aylarında gittiği Gedevet Yaylası’na giden yol sıcak asfaltla kaplanıyor.

Gedevet'in yolları yeniden yapılıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında Mahmutseydi, Türktaş, Dere ve Gedevet Yaylası’na gidenlerin kullandığı Grup Yolu’nun 14 km.’si bu yıl sıcak asfaltla kaplanacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çalışmaların başladığı Gedevet Yaylası’na giderek, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir ve Güney, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı ve ilgili ekibe gerekli talimatları verdi. Sıcak asfalt çalışmasının Ramazan ayından önce tamamlanması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, kırsal alanlardaki asfalt seferberliğimiz devam ediyor. Bir çok mahallenin yolunu hem genişlettik hem de asfaltladık. Trafiğin yoğun olduğu grup yollarını da sıcak asfaltla kaplıyoruz. Dere, Türktaş, Mahmutseydi ve Gedevet Yolu da özellikle yaz aylarında çok kullanılan bir yol. Burayı sadece yerleşik vatandaşlarımız değil, yurt içinden ve yurt dışından gelen vatandaşlarımız da kullanıyor. Bu nedenle bu yolu sıcak asfaltla kaplıyoruz. İlk etapta 14 km.’sini sıcak asfaltla kaplayacağız. Yol çizgilerini de çizdikten sonra artık vatandaşlarımız daha konforlu ve rahat bir şekilde bu yoldan yararlanacak “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83