Genç emlakçıdan dolandırıcılara tepki

Alanyalı genç emlakçı Perihan Sert, emlakçılık adı altında dolandırıcılık yapanlara sert tepki gösterdi.

Genç emlakçıdan dolandırıcılara tepki
Alanyalı genç emlakçı Newstar Turizm Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı ve Ayan İnşaat Emlak Sahibi Perihan Sert, Alanya'da emlakçılık adı altında dolandırıcılık yapanlara tepki gösterdi.

Alanya Adres'e konuşan başarılı iş kadını Sert, her insanın iş hayatında iniş ve çıkışlar olabilir ama bunun sahtekarlıkla düzeltilmeye çalışmanın yanlış olduğunu belirtti. İnsanlık suçu işlendiğini belirten Sert, "Alanya'daki son zamanlarda emlak sektöründe dolandırıcılık haberlerinden çok huzursuzuz. Bunlar sektördeki herkese zarar veriyorlar. Emlakçı ve yatırım danışmanlarına bu tür haberler yüzünden güven sarsılıyor. Alanyamız için boynumuz kıldan ince, Alanya'nın kalkınması için ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz ama Alanya'da eölak sektörü bu hale gelirse işimiz zor." dedi.

Emlakçılara uyarıda bulunan Sert, "Böyle kişilere sektördeki arkadaşlarımızın taviz vermemesi gerekiyor. Gerekli yerlere gerekli zamanda şikayetler yapılmalı. Ancak bir olursak bu tarz çirkinliklerin önüne geçebiliriz. Ahlak satın alınabilen bir şey değildir. Herşeyimizi kaybedelim ama ahlakımızı asla."  diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83