‘GENÇ VEKİLLER’ PROJESİNE DESTEK

Antalya Genç İşadamları Derneği’nin (ANTGİAD) yeni yönetimi, Döşemealtı İlçesi Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret ederek Antalya’nın ilk ‘Projeler Sergisini’ gezdiler.

‘GENÇ VEKİLLER’ PROJESİNE DESTEK

 Antalya Genç İşadamları Derneği’nin (ANTGİAD) yeni yönetimi, Döşemealtı İlçesi Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret etti. Döşemealtı Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini bildiren ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barutçu, “Bir çok üyelerinin de Döşemealtı sınırlarında ki Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcı olduğunu biliyoruz. Derneğimiz Antalya’nın ilk derneklerinden birisidir. Sosyal farkındalık noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda Genç İşadamları olarak üzerimize düşen ne varsa Döşemealtı Belediyemiz ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

banner111
“BAŞKAN GENÇ, ANTGİAD’IN İLK ÜYELERİNDEN”

Siyasete girmeden önce ANTGİAD’a üye olduğunu hatırlatan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “İlk üye olduğum dernek Antalya Genç İşadamları Derneği olmuştur. Döşemealtı İlçesi’nin hak ettiği değeri alabilmesi için ilk etap da sosyo-ekonomik nitelikli 30’un üzerinde projenin hazır. Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye yada güce endeksli olmayacak Gençlik Meclisi kurduk. 14-25 yaş arasında 50 Döşemealtılı gencimiz kendi yönetimini belirleyecek ve almış oldukları her karar Belediyemiz Meclisi’nde tavsiye niteliği taşıyacak. En önemlisi de fırsat eşitliği yaratarak genç vekillerimizin yüzde 50’sinin bayan olması ve engelli gençlerimize de pozitif ayrımcılık yapılmasını sağladık” diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barutçu ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür edip birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.



Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 11:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83