'Gençlerden geleceğe mektup'

Bakanlığın düzenlediği mektup yarışması Alanya'da gençlerin yoğun katılımı ile devam ediyor.

'Gençlerden geleceğe mektup'
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hüzmetleri Genel Müdürlüğü’nün organizasyonunda 1 Ocak 2018 – 31 Mart 2018 tarihleri arasında “Gençlerden Geleceğe Mektup” yarışması düzenleniyor. Yarışmaya tüm Türkiye'den olduğu gibi Alanya'dan da büyük bir katılım var. 

Gençlerden Geleceğe Mektup Yarışması programı için tüm Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekibi ve gönüllü gençler okullarda çalışmalara devam ediyor. Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz; geleceğin inşası için fikirlerini kaleme alıyorlar." diyerek herkesi yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışmada birinciye yurt dışı gezisi, ikinciye ultra book bilgisayar, üçüncüye diz üstü bilgisayar verilirken, katıldığı ilde yapılacak değerlendirmede de ilk üçe giren gençlere il müdürlükleri tarafından uygun görülen ödüller dağıtılacak. Mektup Yarışması’nda son başvuru tarihi 31 Mart 2018 olarak açıklanırken, yarışmaya 13 yaşından gün almış ve 29 yaşını tamamlamamış olanların katılabileceği, Yarışmanın 13-17 Yaş, 18-21 Yaş Ve 22-29 yaş olarak 3 ayrı kategoride yapılacağı açıklanırken, detaylı bilgi Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden alınabilir.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83