Gençlik Meclisi genel kurul yaptı

Gençlik Meclisi genel kurul yaptı
Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçim Genel Kurul Toplantısı genel kurul üyelerinin katılımıyla Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya’nın açılış konuşmasının ardından seçimli olağan genel kurul toplantısına divan kurulu oluşturularak başlandı. Divan kuruluna Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Kent Konseyi Genel Koordinatörü Faruk Nafiz Koçak, Genel Kurul Üyeleri Burcu Özcan ve Enver Akalın yer aldı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya’nın faaliyet raporunu sunmasının ardından, oylamanın açık oylama şeklinde yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Yürütme kuruluna Mücahit Kaya, Fatma Sevil Erdoğan, Nimet Alaaddinoğlu Melike Satılmış, Merve Uğur, Esin Yurttaş, Şükrü Müftüoğlu, Müzeyyen Gökçen Nazifoğlu, Mehmet Ali Dizdaroğlu, Muammer Altay, Fatma Gilik, Alp Osman Sandıklı, Gaye Değirmenci, Enver Akalın, Büşra Sandal, Hasan Doğan, Nil Asya Bali, Duygu Sandık, Merve Kaya, Ece Müker, Ahmet Enes Demiral, Uğur Kerim Alabey, Yusuf Göl oy birliği ile seçildi.
Dilek ve temenniler alındıktan sonra genel kurul sona erdi.

YÜRÜTME KURULU BAŞKANINI SEÇTİ

Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Genel Kurulun ardından ilk toplantısını Alanya Kent Konseyi Başkanı sn Nurhan Özcan ile gerçekleştirdi. Gençlik meclisi başkanlığı için tek aday olan Mücahit Kaya oy birliği ile başkan seçildi.
Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya “ Genel kurul üyelerimize ve yürütme kurulu üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Biz birlikte güçlüyüz diyerek ortak paydamız Alanya ilkesiyle tarafsız ve uzlaşmacı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 06:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83