GÖKBEL GÜREŞLERİ DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

Her yıl onbinlerce kişiyi Torosların zirvesi Gökbel Yaylası’nda buluşturan Gökbel Güreşleri bu yıl “Demokrasi Yürüyüşü” ile başlıyor. Alanya halkını Gökbel Yaylası’nda 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da yapılacak “Demokrasi Yürüyüşü”ne davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Demokrasiye olan inancımızı, milli birlik ve beraberliğimizi Gökbel’de onbinlerce vatandaşımızın katılacağı Demokrasi Yürüyüşü ile göstereceğiz.” dedi.

GÖKBEL GÜREŞLERİ DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

 Alanya Belediyesi’nin Gökbel Yaylası’nda bu hafta sonu 12.’sini düzenleyeceği Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da “Demokrasi Yürüyüşü” ile başlayacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, onbinlerce insanın katılımının beklendiği güreşlerde, meşaleler ve Türk Bayrakları ile yapılacak yürüyüşe herkesi davet etti. Başkan Yücel, “Ülkemiz 15 Temmuz Darbe girişimine, halkımızın demokrasiye ve ülkesinin bölünmez bütünlüğüne inancı ile karşı koydu. Halkımızın demokrasiye olan inancını, milli birlik ve beraberliğimizi göstermek adına Gökbel Güreşleri programımızı 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da “Demokrasi Yürüyüşü” ile başlatacağız. Tüm halkımızı Demokrasi Yürüyüşümüze katılmaya, bayraklarımızla, meşalelerimizle birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymaya davet ediyorum. “ dedi. 

banner111
DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ SONRASI HALK KONSERİ 

12. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, Demokrasi Yürüyüşü’nden sonra Sibel Can konseri ile devam edecek. Güreş Festivali’nin ilk gününde ünlü sanatçı Sibel Can, en sevilen şarkılarını on binlerce hayranı için söyleyecek. Ücretsiz halk konseri yerel sanatçılar, folklor ve havai fişek gösterileri ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.
 
“400 GÜREŞÇİ KATILACAK”

31 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da başlayacak Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne bu yıl da tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin başpehlivanları katılacak. Birbirinden ünlü başpehlivanların er meydanına çıkacağı Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Kırkpınar 2.’si Mehmet Yeşil Yeşil ve Kırkpınar 3.’sü Şaban Yılmaz ile aralarında 30 başpehlivanın bulunduğu 400’e yakın güreşçinin katılması bekleniyor.

12 Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali Bengü Türk TV Kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83